Op dit moment gesloten!   Gesloten, wij gaan open om 10:00u - 21:00u
     

Projecten Fauteuils & Banken Verdonschot Wonen

Projecten

Relaxfauteuils, -banken en -stoelen op maat

Bent u projectmatig op zoek naar relaxfauteuils, -banken en -stoelen? Ook dan bent u bij Verdonschot Wonen aan het juiste adres. Wij bieden geweldig veel mogelijkheden op gebied van wonen en slapen. Bezoek ook eens onze showroom in Heythuysen of neem direct contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak. 

Projectstoffering Limburg

Verdonschot Wonen en Slapen is gespecialiseerd in herstoffering van meubelen in de breedste zin van het woord. Het beschikbare budget is daarbij één van de belangrijkste uitgangspunten. Op basis daarvan wordt gekozen voor een totale dan wel een gedeeltelijke restyling van het meubilair.
Verdonschot Wonen en Slapen heeft inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd bij instellingen in de zorg. Kleine projecten met een klein budget, maar ook grote projecten, waarbij alle facetten van het inrichten aan bod kwamen.
Zijn uw stoelen nog te herstofferen en zijn de frames nog opnieuw te beitsen of lakken? Zijn uw tafels nog goed genoeg voor een opknapbeurt? Of moet u aan nieuw meubilair denken. Restyling kan vriendelijker zijn voor uw budget, maar heeft uw meubilair nog een tweede leven in zich? In dit geval is restyling van het meubilair een uitstekende investering, want de stoelen functioneren goed, zijn nog eigentijds van vormgeving en in een goede conditie. Een nieuwe bekleding en een nieuwe beitslaag op het frame geven de stoelen een tweede leven.

Laat u overtuigen van de service die wij bieden en vraag vrijblijvend een prijsofferte.Verdonschot Woninginrichting